Tallers infantils

Des de Krisolets tenim diverses propostes de tallers infantils especialment pensats per als infants i les seves famílies.

Creiem que l’etapa de 0 a 6 anys és una de les més importants en el desenvolupament integral d’una persona. Per aquest motiu, creem contes i tallers que afavoreixen el vincle afectiu, la comunicació i la creativitat dins la família. Dissenyem les activitats considerant sempre la família com el nucli on l’ésser humà es desenvolupa com a unitat física, emocional i mental.

Tallers per a mares i pares 2016


Taller embaràs

Esperar el naixement del vostre fill és una de les etapes més meravelloses de la vida.

La gestació és també un període determinant per a la futura salut física i psíquica del nadó. Des de Krisolets us proposem acompanyar-vos en el camí de l’embaràs amb els colors, la vostra imaginació, el suport musical i tècniques de relaxació…Amb aquesta activitat donem pautes a les mares i pares perquè incorporin tècniques de musicoteràpia, cromo-teràpia i creativitat a la gestació d’aquesta nova vida. Així com la música pot tenir efectes positius per la formació dels bebès, cada color està associat a funcions orgàniques del nostre cos.

Taller primeres passes

Caminar és tot un art i tot un aprenentatge. Cal que el vostre nadó estigui preparat per emprendre les primeres passes cap a una nova posició i una nova manera de veure la vida i relacionar-se amb l’entorn.

Aquest taller aplica la dinàmica de l’evolució del moviment en l’etapa de 0 a 15 mesos, on us donem eines perquè els nadons desenvolupin les seves pròpies estructures físiques, emocionals i psíquiques. Reflexionarem sobre com disposem l’espai i quina actitud hauria de tenir l’adult amb un nadó que està explorant i descobrint les possibilitats motrius del seu cos.

Una base ben construïda els facilitarà un millor aprenentatge vinculat a la imaginació i la lectura. Les primeres passes físiques són alhora les primeres passes emocionals i psíquiques ja que som éssers integrals.

Taller de jocs

Com organitzar un bon racó de joc a la llar? DSC_1576A Krisolets experimentem amb recursos i idees per crear espais de joc a casa per a infants fins a 6 anys i treballar amb pares i fills. Aquest taller de racons de joc està especialment pensat per acompanyar el nostre fill o filla durant el seu desenvolupament per les diferents etapes lúdiques i anar forjant el seu futur aprenentatge.

Els infants de 0 a 6 anys són éssers sensorials, per això necessiten tenir a l’abast tot tipus de materials, especialment naturals i poc mecanitzats per tal d’enriquir els seus sentits i la seva imaginació.

És per tot això que des de Krisolets oferim aquest taller teòric i pràctic on us acompanyem per desenvolupar les capacitats que els infants tenen i ampliar el ventall de jocs i recursos que tenim habitualment a casa. Aquest taller consta de 4 sessions.

Taller dels sentits

A través de l’experiència vivencial a Krisolets cultivem l’interès per les històries i el foment de la lectura.

Treballem amb recursos que potencien i estimulen la imaginació dels nens i nenes utilitzant els cinc sentits.

Sentir, olorar, tocar d’una manera lúdica i participativa treballant la curiositat i la creativitat cap al nostre món i el que ens envolta.

Aquest taller s’orienta a divulgar diverses àrees del coneixement a través dels contes: el medi ambient, l’art o la descoberta d’altres cultures d’una manera lúdica, sensorial i participativa.

Què volem desenvolupar a Krisolets?

  • Reforçar el vincle afectiu al nucli familiar
  • Estimular la imaginació i la creativitat
  • Potenciar possibilitats motrius amb la interacció durant la representació del conte, segons les característiques de l’edat de cada infant
  • Desenvolupar i vivenciar els sentits
  • Despertar la sensibilitat dels infants i les famílies envers el món sonor en general i el món musical en particular
  • Afavorir l’adquisició de la competència lingüística
  • Participar, gaudir de la proposta
  • Integrar l’experiència viscuda

Per a inscripcions i més informació, contacteu-nos o escriviu-nos a krisolets@gmail.com.