Parcs i Biblioteques… Naturalment! Krisolets contacontes

tallers krisolets

Parcs i Biblioteques… Naturalment! Krisolets contacontes

El proper contacontes de Krisolets per aquesta primavera s’emmarca dins un programa molt especial, la iniciativa “Parcs i Biblioteques… Naturalment!”.  Sabeu de què es tracta?

Programa “Parcs i Biblioteques… Naturalment!”

Es tracta d’un projecte conjunt de la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.

S’ha creat amb la voluntat de contribuir a conèixer el territori així com el patrimoni natural i cultural del nostre entorn a través de nombroses activitats culturals (clicant aquí podeu consultar el programa complet) com documentals, xerrades, tallers i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques dels municipis establerts en cada zona d’influència dels Parcs Naturals t’aproparan la lectura i la natura.

Krisolets hi particimem amb un contacontes organitzat des de la Biblioteca Can Baratau de Tiana al Jardí Romàntic de la Lola Anglada el proper 26 de maig.

Serà la segona vegada que participem en aquest programa després de la representació el passat 26 d’octubre del nostre contaconte “El Follet Conrer” també a Tiana.

Contacontes “Les aventures de la Sila i el Brens” a Tiana

Així doncs, aquest dissabte 26 de maig tenim una trobada molt especial: la representació del nostre contacontes “Les aventures de la Sila i el Brens” a Tiana.

Es tracta d’una història dolça i entranyable que explica les aventures d’una marieta que vol conèixer món i d’una cuca de llum que la vol acompanyar en aquesta descoberta.

Es tracta d’un viatge sobre l’amistat, dissenyat per tal d’afavorir el desenvolupament dels infants a través dels sentits i la música.

Com arribar-hi? Us hi esperem!

Representarem el conte a un emplaçament molt especial per als tianencs: el Jardí Romàntic de la Lola Anglada a les 12 del migdia, al vell mig de Tiana, just al costat de la plaça de l’Ajuntament.

No podem pensar en un millor espai ni millors vistes!

La primavera ens porta novetats…

Aprofitem l’avinentesa per anunciar que des de Krisolets estem gestant un nou projecte que arribarà amb la primavera: la publicació del nostre segon conte en format llibre!

Ara ja fa un any va nèixer el nostre primer conte, “El Cigne que vo conèixer el Sol“.

Com totes les coses importants a la Natura, es necessita temps i dedicació perque floreixi aixi que us mantindrem informats!

Us deixem amb aquest preciós video sobre la vida de les flors:


UA-75575237-1