Krisolets compleix 10 anys de conta contes i tallers

el cigne que vol coneixer el sol krisolets contacontes 2017

Krisolets compleix 10 anys de conta contes i tallers

Krisolets compleix 10 anys la tardor de 2019 i per celebrar-ho hem organitzat un conte molt especial a la Biblioteca Can Baratau de Tiana.

La Biblioteca Can Baratau de Tiana és un espai molt important per a nosaltres ja que és on vam fer les nostres primeres passes fent conta contes i tallers per als tianencs més menuts i les seves families.

Una dècada de contes i tallers

Des que va començar aquest camí a la tardor de 2009, hem participat regularment de l’agenda de la biblioteca, dins de la programació de l’Hora del Conte o el programa Lletra Menuda.

Des de Krisolets sempre hem treballat per crear activitats que fomentin l’interés per la lectura, la imaginació, la creativitat, el joc, el moviment i el vincle afectiu dins la familia.

Per tot això, al llarg d’aquests 10 anys hem creat diversos conta contes i tallers infantils i per a families que hem presentat arreu de Catalunya a biblioteques, escoles, fires i altres espais.

Els darrers anys també hem fet possible una il·lusió: editar en paper dos dels contes que hem estat representant: “El Cigne que vol conèixer el Sol” (2017) i “Abril i la corda màgica” (2018).

abril i la corda magica conte llibre krisolets contacontes

Un conta contes especial per aquests 10 anys

En motiu del desè aniversari de Krisolets, celebrem una sessió especial del conta conte “El Cigne que vol conèixer el Sol” a la biblioteca Can Baratau de Tiana el dimecres 30 de d’octubre a les 17:30. Per què serà diferent?

Per aquesta celebració proposem un nou format del conta contes en què, a més de la narració i la part de taller, s’elaborarà un mural dibuixat també pels nens i nenes assistents al llarg de la representació per crear entre tots un record de la sessió.

Aquesta il·lustració col·lectiva realitzada també pels nens, es podrà després exposar com a mural de tardor a la sala infantil.

Presentació Abril i la Corda Màgica

Sense vosaltres no hagués estat possible

Gràcies a totes les persones que ens han acompanyat en aquest camí, que esperem que sigui llarg i pròsper. En especial gràcies a persones com en Dani, la Núria, la Marta, la Pilar o la Sònia per la confiança i el suport.

Des de Krisolets seguirem treballant per apropar les històries i l’amprenentatge a nens i families d’arreu de Catalunya. Ens acompanyeu?

Olga, Anna i Magda


UA-75575237-1