Sobre Krisolets

Krisolets és un projecte integral de contacontes. Vam iniciar el nostre recorregut a finals de 2009 amb l’objectiu de realitzar activitats adreçades a infants de 0 a 6 anys i a les seves famílies.

Nascuts per llegir

Formem part del projecte Nascuts per llegir de la Diputació de Barcelona i de Lletra petita de la Xarxa de Biblioteques de Barcelona dins la modalitat Racó dels pares, són activitats que es proposen per tal d’introduir els més petits en el món dels llibres.

lletra_petita_thb_med

 

Així doncs, concretament fem sessions anomenades Primeres passes que són “Activitats molt sensorials que volen familiaritzar els nadons, des del primer any de vida, amb els llibres.”

 

Creiem que l’etapa de 0 a 6 anys és una de les més importants en el desenvolupament integral d’una persona. Per aquest motiu, creem contes i tallers que afavoreixen el vincle afectiu, la comunicació i la creativitat dins la família. Dissenyem les activitats considerant sempre la família com el nucli on l’ésser humà es desenvolupa com a unitat física, emocional i mental.

Els contes amb titelles artesanes i DSC_0421els tallers sensorials que realitzem, són eines magnífiques que estimulen la capacitat d’atenció, observació, concentració i participació dels infants i la seva família.

Què volem desenvolupar a Krisolets?

  • Reforçar el vincle afectiu al nucli familiar
  • Afavorir l’adquisició de la competència lingüística.
  • Desenvolupar i vivenciar els sentits.
  • Potenciar possibilitats motrius amb la interacció durant la representació del conte, segons les característiques de l’edat de cada infant.
  • Estimular la imaginació i la creativitat.
  • Despertar la sensibilitat dels infants i les famílies envers el món sonor en general i el món musical en particular.
  • Participar, gaudir de la proposta i integrar l’experiència viscuda.

Qui som Krisolets?

Olga Campuzano
Terapeuta familiar
Anna Cebrián
Mestra d'educació infantil
Magda Cebrián
Comunicadora i periodista